Bouwkundige brandpreventie

Bouwkundige brandpreventie van Fire Defence

Bouwkundige brandpreventie helpt het ontstaan en verspreiden van branden te voorkomen. Fire Defence helpt u graag uw gebouw brandwerender te maken. Wij zijn inzetbaar om gaten, sparingen en kabelgoten brandwerend af te dichten en leidingen en kabelgoten door te voeren. Onze monteurs hebben de kennis en ervaring op zak die ze helpen een oplossing te vinden voor ieder gebouw. Wenst u de bouwkundige brandpreventie van uw gebouw te verbeteren? Schakel dan Fire Defence in.

Project manager rapport

Geïnteresseerd in onze diensten?

Brandwerend doorvoeren en brandwerend afdichten van kabelgoten en sparingen? Fire Defence staat voor u klaar. Heeft u andere vragen over de mogelijkheden? Twijfel niet en neem contact op!

Waarom Fire Defence inschakelen voor bouwkundige brandbeveiliging?

Fire Defence heeft oog voor haar klanten en voor het milieu. Om de best mogelijke kwaliteit bouwkundige brandbeveiliging te waarborgen, hebben wij onze leveranciers zeer zorgvuldig gekozen. We willen enkel gebruikmaken van de beste materialen die het mogelijk maken voor ons om ons werk uit te voeren met een eindresultaat dat conform de Europese standaard is. Wij vinden het bovendien belangrijk dat de materialen en onze werkzaamheden een zo laag mogelijke impact hebben op het milieu. Als u voor Fire Defence kiest, geniet u van 100% transparantie. Al onze klanten hebben toegang tot een digitaal portaal dat inzage biedt in de plaatsen waar brandwerende aanpassingen zijn uitgevoerd. Deze informatie kunt u bovendien delen met derden, zoals de brandweer.

het digitale klantportaal van fire defence nederland

Brandbeveiliging voor bouwkundig gebruik nodig? Fire Defence staat voor u klaar

Fire Defence heeft al veel klanten voor u geholpen met het doorvoeren en brandwerend afdichten van kabelgoten en sparingen. Geen klus is ons te groot of te klein. Heeft u brandbeveiliging voor bouwkundig gebruik nodig? Dan bent u bij Fire Defence aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Voelt u zich vrij contact met ons op te nemen. Het is ook mogelijk direct een offerte aan te vragen. Wij kijken uit naar een fijne samenwerking.

    Contactformulier
    1. Telefoonnummer
    2. Ik wil graag een offerte aanvragenIk wil graag wat meer informatie over...