Vertraag brand in uw pand

Bouwkundige brandveiligheid

Brandwerende afdichtingen

Bouwkundige brandveiligheid van Fire Defence

Fire Defence helpt u graag de bouwkundige brandveiligheid van uw gebouw te vergroten. Onze monteurs helpen u met het doorvoeren en afdichten van goten en sparingen. Fire Defence is VCA-, GPI- en EBN-gecertificeerd. Wij kunnen op iedere locatie veilig aan de slag en de beste eindresultaten waarborgen. Wilt u de bouwkundige brandveiligheid van uw pand vergroten? Wij staan voor u klaar.

Project manager rapport
fire defence

Brandwerende Afdichtingen

fire defence

Nulmeting

Geïnteresseerd in onze diensten?

Heeft u vragen over de mogelijkheden? Twijfel niet en neem contact op!

Brandwerende afdichtingen

Waarom Fire Defence inschakelen voor bouwkundige brandbeveiliging?

Fire Defence werkt 100% transparant. Wij geven onze klanten inzage in de plaatsen waar brandwerende middelen zijn toegepast in hun gebouw middels een digitaal portaal. Dit geeft u, met oog op brandwerendheid, inzicht in de sterke en minder sterke plaatsen van uw pand. U kunt deze informatie tevens delen met derden, zoals de brandweer. Bij Fire Defence streven wij ernaar u de beste kwaliteit bouwkundige brandbeveiliging te leveren die conform de laatste Europese regelgeving is. Wij gaan secuur te werk en werken enkel samen met leveranciers die ons de beste materialen kunnen leveren. Wij hebben ook een hart voor het milieu en kiezen daarom voor methoden en materialen die een minimale impact hebben op de natuur.

Data Manager rapport
Brandwerende afdichtingen

Brandbeveiliging voor bouwkundig gebruik van Fire Defence

Fire Defence is expert op het gebied van brandbeveiliging voor bouwkundig gebruik. Wij garanderen onze klanten kwaliteit en transparantie. Geen klus is ons te groot of te klein - onze monteurs gaan iedere uitdaging aan. Wenst u bouwkundige brandbeveiliging voor uw pand of heeft u vragen? Voel u vrij om contact op te nemen. Het is ook mogelijk direct een offerte aan te vragen. Fire Defence helpt u graag verder.

    Contactformulier
    1. Telefoonnummer
    2. Ik wil graag een offerte aanvragenIk wil graag wat meer informatie over...