Geen categorie

Brandwerende afdichting Den Haag

By 20/08/2020 april 23rd, 2021 No Comments

Brandwerende afdichting Den Haag?

Als we kijken naar de belangrijkste constructie die brandwerende maatregelen hebben in Den Haag dan denken wij aan het regeringsgebouw. Maar behalve het Binnenhof zijn daar ook Paleis Noordeinde, en natuurlijk het Vredespaleis. Verder geldt voor alle grote steden dat de binnenstad kwetsbaar is, omdat een eventueel vuur makkelijk kan overslaan. Het zijn maar een aantal voorbeelden waarom Brandwerende afdichting in Den Haag van wezenlijk belang is.

 Welke materialen zijn er om voor een goede brandwerende afdichting te zorgen?

Het brandwerend behandelen van oude panden in Den Haag begint met de draagconstructies, deze kunnen behandeld worden met brandwerend acrylaat. Alle afdichtingen gebeuren met speciale brandvertragende kit. Verder kunnen we waar mogelijk compartimentering inzetten, waardoor we verspreiding van het vuur tegen gaan. Compartimentering van een gebouw betekent het opdelen in stukjes door bijvoorbeeld deuren en muren te plaatsen, waardoor er zo min mogelijk trek ontstaat, mocht er brand uitbreken. Voor die muren gebruiken we dubbelzijdig gecoate steenwal plaat. Dat materiaal is erg effectief, omdat dit een enorme brandvertragende werking heeft.

 

 

Wat kan brandwerende afdichting betekenen voor mijn pand in Den Haag ?

Een kerk als de Grote- of Sint Bavokerk of het Binnenhof goed door Firedefence brandveilig te maken, dan kunt u zich voorstellen dat we met al die expertise precies weten wat voor brandwerende afdichting nodig is voor uw bedrijfspand in Den Haag. De insteek is ervoor te zorgen dat brand en rook geen kans krijgen om zich te verspreiden. Samen met u analyseren we de situatie van het pand, en brengen we in kaart waar behoefte is aan aanpassingen door middel van speciale coatings, dan wel het creëren van compartimentering in uw bedrijfspand, zodat verspreiding van vuur en rook vermeden wordt. Het hele pand wordt voorzien van brandwerende afdichting met speciale kit, zodat brand geen kans krijgt.

We maken altijd een stappenplan om ervoor te zorgen dat we niets over het hoofd zien, en nemen dan samen met u de verschillende opties door.

 

Wat betekent dat voor uw pand?

Fire Defence zorgt ervoor dat u precies weet waar u staat en wat uw opties zijn. Als we alles doorgesproken hebben en u heeft uw keuzes gemaakt gaan we aan de slag. Als alles klaar is dan krijgt u van ons een certificaat, waarin wij verklaren dat de brandwerende afdichting van uw pand in Den Haag voldoet aan de aller strengste eisen van brandwering. Dat geeft u en uw werknemers de zekerheid van een veilige werkomgeving, en dus ook een veilig gevoel.

 

 

 

Waarom kiezen voor Fire Defence?

Als u kiest voor Fire Defence zullen wij er niet alleen voor zorgen dat uw pand brandveilig is, maar ook dat dat zo blijft. Wij hebben een uniek controlesysteem, waarbij we uw pand in Den Haag periodiek controleren dat de brandwerende afdichting en doorlopen alle punten met betrekking tot de brandveiligheid. Nadat uw pand door ons is opgeleverd geven wij u een duidelijk onderhoudsschema, zodat u ook zelf weet waar en waarop er gecontroleerd moet worden. In het onderhoudsschema staat welke punten we uitgevoerd hebben en wanneer controle nodig is.  Wanneer u bij ons een onderhoudscontract afsluit, dan zorgen wij ervoor dat deze periodieke controles plaatsvinden, en we zorgen voor het nodige onderhoud, zowel binnen als buiten. Op die manier waarborgt u de brandwerende afdichting van uw pand, en kunnen u en uw medewerkers met een gerust hart aan de slag, zonder dat u er omkijken naar heeft.


Ben je goed genoeg geïnformeerd over Brandwerende afdichting Den Haag? Lees onze andere artikelen.
Vacatures

Over ons

Leave a Reply