Geen categorie

Brandwerende afdichting Utrecht

By 16/11/2020 april 23rd, 2021 No Comments

Brandwerende afdichting Utrecht

Eerder heeft u hier meer kunnen lezen over wat brandwerende afdichting precies inhoudt, en over de toepassing van brandwerende afdichting in bestaande bebouwing in verschillende steden. Hier vertellen we u wat meer over de toepassing van brandwerende afdichting Utrecht. Voorop staat dat brandveiligheid het meest belangrijke stuk van het werk van Fire Defence uitmaakt, zeker als het een grote stad als Utrecht betreft. Vooral de oude binnenstad van Utrecht zelf is kwetsbaar, maar mensen staan voorop. We zorgen er dus op allerlei manieren voor dat brand voorkomen wordt, en als dat niet mogelijk is de verspreiding ervan. U kunt er zich wellicht iets bij voorstellen, als u de binnenstad van Utrecht kent. Heel gezellig, de Oude Gracht en al die restaurantjes en werkplaatsen aan de kade, direct aan het water. Maar het moet er wel veilig zijn. Hetzelfde geldt voor de Dom, hét herkenningspunt voor Utrecht, en onderdeel van elke skyline afbeelding van deze stad. Gelukkig zijn er veel mogelijkheden die ons erbij kunnen helpen om het veilig te maken en te houden voor iedereen.

Welke maatregelen worden genomen voor Brandwerende afdichting in Utrecht

We nemen u graag even mee naar de maatregelen die Fire Defence doorvoert bij een willekeurig pand in de binnenstad van Utrecht: Wat Fire Defence doet is allereerst een inspectie uitvoeren, waarbij we letten op de staat van de brandwering, als daar sprake van is. Er gekeken of er compartimentering aanwezig is, zodat een eventuele brand geen gang vindt om verder te woekeren. Heel belangrijk is ook of er brandscheidingen moeten worden aangebracht in bijvoorbeeld liftschachten of trapgangen, stookruimten, en bijvoorbeeld opslagruimten. Niet minder belangrijk is de vraag of er voldoende vluchtwegen zijn. Dat laatste is bijvoorbeeld aan de Oude Gracht een uitdaging, maar het is niet onmogelijk gebleken.

Rapport voor de brandwerende afdichting in Utrecht

Wij maken een rapport op en geven brand preventie advies. Wil u dit nu ook voor uw pand in Utrecht? Dat kan. In het kort werkt het als volgt, hierbij een verkorte opsomming om u op weg te helpen. Er wordt een inventarisatierapport opgesteld aan de hand van de beschikbare bouwtekeningen en een schouw ter plekke, dat een objectief beeld geeft van de huidige situatie van uw (bedrijfs- of privé)pand. Er staan aanbevelingen in die u kunt laten uitvoeren. Nadat alles is uitgevoerd en gecertificeerd is het mogelijk om een contract voor periodiek onderhoud af te sluiten Zo weet u ook in de toekomst dat u goed en veilig zit.

Ben je goed genoeg geïnformeerd over Brandwerende afdichting Utrecht, dan kunnen de onderstaande onderwerpen ook interessant zijn voor u, klik hiervoor op een van de onderstaande links:

Leave a Reply