Geen categorie

Brandwerende afdichting Leiden

By 22/03/2021 april 30th, 2022 No Comments
stockfoto voor fiedefence

Brandwerende afdichting Leiden

Wat is brandwerende afdichting Leiden en wat doet Fire Defence? Fire Defence zorgt ervoor dat uw huis en bedrijf veilig is, en optimaal beschermd als er onverhoopt brand mocht uitbreken.  Dat doen we middels het aanbrengen van hoogwaardige brandwerende coatings, om zo gebouwen brandwerend te maken. Daarnaast verzorgt Fire Defence ook het brandveilig afdichten van doorvoeringen en sparingen in wanden en vloeren. Als uw pand door ons behandeld wordt krijgen brand, maar ook rook geen kans, en is uw bezit beschermd tegen explosiegevaar. De kwaliteit die wij leveren en de eisen die wij stellen aan al onze producten zorgt ervoor dat u van ons altijd een oplossing krijgt met certificering.


Brandwerende afdichting in leiden. Hoe doen jullie dat?

Als u wil dat uw bedrijf brand veilig is, dan is het erg belangrijk om te zorgen dat brand en rook geen kans krijgen om zich te verspreiden. Behalve het aanbrengen van speciale coatings zorgen we voor brandwerende afdichting (Leiden) van het gebouw. Dat betekent dat we eerst precies in kaart brengen hoe het gebouw in elkaar steekt, en dan gaan bekijken hoe we trek van brand en rook kunnen voorkomen. Dat kan door trekkanalen af te kitten met speciale kit, en dat doen we door het pand onder te verdelen: dat wordt compartimentering genoemd. Je zorgt ervoor dat de brand en de rook, mochten die ontstaan, zich niet verder kunnen verspreiden, zodat de schade beperkt blijft.

 

 

Wat adviseert Fire Defence?

Fire Defence adviseert u om zo snel mogelijk een risico analyse te laten maken van uw gehele bedrijfspand. We hebben een stappenplan om ervoor te zorgen dat we niets over het hoofd zien, en leggen u dan onze bevindingen voor, waardoor direct duidelijk wordt waar uw pand risico loopt op randschade. Samen kunnen we dan kijken wat de wenselijke oplossingen kunnen zijn voor uw pand. Als we klaar zijn krijgt u van ons een certificaat dat uw pand voldoet aan de strengste eisen als het gaat om brandwering.

 

Hoe lang blijft het certificaat geldig?

Uw pand bevindt zich in de buitenlucht en staat bloot aan externe factoren. U wil dus dat uw pand periodiek gecontroleerd wordt, en onderhouden. Als uw pand door Fire Defence brandveilig is opgeleverd krijgt u van ons een onderhoudsschema. Daarin staat precies omschreven wat we gedaan hebben, en wanneer er gecontroleerd moet worden. Het meest simpele is om bij ons gelijk een onderhoudscontract af te sluiten. Zo hoeft u nooit meer te twijfelen, en weet u zeker dat de brandwerende afdichting van uw pand gewaarborgd blijft.

H5: Wil je verder lezen?

Brand preventie advies 

Compartimentering

Werken bij Firedefence?