Vertraag brand in uw pand

Brandwerende doorvoer kabelgoot

Brandwerende afdichtingen

Brandwerende doorvoer voor de kabelgoot

Heeft u een brandwerende doorvoer voor uw kabelgoot nodig? Dan bent u aan het juiste adres bij Fire Defence. Wij helpen u graag de brandwerendheid van uw pand te vergroten met behulp van doorvoeren. Onze monteurs hebben kennis en ervaring in het doorvoeren van kabelgoten en kabels. Wij maken gebruik van de beste materialen en gaan secuur te werk om u het beste eindresultaat te kunnen garanderen.

Project manager rapport
fire defence

Brandwerende Afdichtingen

fire defence

Nulmeting

Geïnteresseerd in onze diensten?

Heeft u vragen over de mogelijkheden? Twijfel niet en neem contact op!

Brandwerende afdichtingen

Brandwerende doorvoering voor de kabelgoot – waarom kiezen voor Fire Defence?

Fire Defence neemt de taak om de brandwerendheid van uw gebouw te verbeteren serieus. Wij zetten ons dan ook ijverig in om onze taak tot een goed einde te volbrengen. Fire Defence is VCA-, GPI- en EBN-gecertificeerd, waardoor wij u kunnen verzekeren dat wij veilig en precies te werk gaan. We zorgen ervoor dat, nadat onze werkzaamheden erop zitten, de brandpreventie van uw gebouw conform de meest recente Europese regelgeving is. Dit doen wij niet alleen door precies te werk te gaan, maar ook door zorgvuldig onze leveranciers te kiezen. Wij willen namelijk enkel gebruikmaken van de beste materialen. Fire Defence heeft bovendien een hart voor het milieu. Wij zorgen er dan ook voor dat onze werkzaamheden een zo laag mogelijke impact hebben op de natuur.

Data Manager rapport
Brandwerende afdichtingen

Kabelgoot brandwerend laten doorvoeren? Schakel Fire Defence in!

Het brandwerend maken van een pand is een serieuze zaak. u wilt dan ook een bedrijf in de arm nemen dat u 100% kunt vertrouwen en dat u transparantie biedt. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten precies weten welke werkzaamheden we waar hebben uitgevoerd. Daarom geven wij u toegang tot ons digitaal portaal. Hier heeft u inzage in de locaties van uw doorgevoerde kabelgoten. Deze informatie kunt u makkelijk delen met derden, zoals de brandweer. Wilt u uw kabelgoot brandwerend laten doorvoeren? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan. Fire Defence staat voor u klaar!

    Contactformulier
    1. Telefoonnummer
    2. Ik wil graag een offerte aanvragenIk wil graag wat meer informatie over...