Brandwerende doorvoering

Vertraag brand in uw pand

Brandwerende doorvoering van Fire Defence

Wenst u een brandwerende doorvoering voor uw gebouw? Fire Defence helpt u daar graag verder mee. Wij zijn gespecialiseerd in het brandwerend maken van panden van alle formaten. Onze monteurs hebben zowel de kennis als ervaring op zak die nodig zijn om iedere klus uit te voeren met perfecte resultaten. Wij zijn gecertificeerd en hebben al vele klanten voor u geholpen om hun pand brandwerend te maken.

Project manager rapport

Geïnteresseerd in onze diensten?

Heeft u vragen over de mogelijkheden? Ook voor een brandwerende afdichting, ook voor onder andere kabels en leidingen kunt u bij ons terecht. Twijfel niet en neem contact op!

Brandwerende doorvoeren van Fire Defence

Fire Defence is VCA-, GPI- en EBN-gecertificeerd. Wij gaan dan ook veilig en grondig te werk, waardoor u de beste resultaten mag verwachten. Wij houden u tijdens de werkzaamheden bovendien goed op de hoogte. Met behulp van ons digitaal portaal heeft u inzage in de locaties van de doorvoeren in uw pand. Deze gegevens kunt u ook na onze werkzaamheden blijven inzien en u kunt ze eenvoudig delen met derden die hier belang bij hebben, zoals de brandweer. Wij vinden het leveren van kwaliteit zeer belangrijk en werken daarom enkel met materialen van leveranciers die ons de beste producten kunnen leveren. Ook gaan wij secuur te werk, zodat u zeker weet dat de brandwerende doorvoering van uw gebouw conform de Europese standaard is.

het digitale klantportaal van fire defence nederland

Doorvoeren voor een brandwerend gebouw – Fire Defence helpt u verder

Wilt u doorvoeren voor een brandwerend gebouw? Schakel dan Fire Defence in. Wij hebben de kennis, ervaring en certificaten in huis die we nodig hebben om iedere uitdaging aan te gaan. We werken veilig, secuur en hebben oog voor het milieu tijdens onze werkzaamheden. Kiest u voor Fire Defence? Dan is dat dus een groene keuze. Wij helpen u graag met het brandwerend maken van uw gebouw. Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

    Contactformulier
    1. Telefoonnummer
    2. Ik wil graag een offerte aanvragenIk wil graag wat meer informatie over...