Gaten brandwerend afdichten

Gaten brandwerend afdichten? Schakel Fire Defence in!

6.000 tot 8.000 – Dat is het aantal bedrijfsbranden dat jaarlijks in Nederland ontstaat. Daar komt nog een gemiddelde van circa 65.000 claims voor woningbranden bovenop. Deze cijfers laten duidelijk zien hoe belangrijk het is om panden brandwerend te maken. Een ongeluk – of in dit geval een vlammetje – schuilt in een klein hoekje. Gaten brandwerend afdichten, is een geweldige manier om uw pand brandwerender te maken. Fire Defence helpt u hier graag bij. Onze kundige monteurs gaan voor u aan de slag en zorgen ervoor dat de brandwerendheid van uw gebouw conform de laatste Europese normen is.

Project manager rapport

Brandwerend afdichten

fire defence

Nulmeting

Geïnteresseerd in onze diensten?

Heeft u vragen over de mogelijkheden? Twijfel niet en neem contact op!

Fire Defence en het brandwerend afdichten van gaten

Fire Defence zet zich in voor het verbeteren van de brandwerendheid van vastgoed. Wij stellen dan ook de hoogste eisen aan de producten die we gebruiken en de diensten die we leveren. Onze monteurs hebben alle nodige kennis en ervaring op zak om iedere klus tot een goed eind te volbrengen. Wij zijn bovendien als bedrijf VCA-, GPI- en EBN-gecertificeerd, waardoor wij u vakwerk van de beste kwaliteit kunnen aanbieden en veilig te werk kunnen gaan. Wij hebben een hart voor het milieu en gebruiken daarom methoden en materialen die een zo laag mogelijk impact hebben op de natuur. Wat wij ook belangrijk vinden, is transparantie. Wij bieden u inzicht in onze werkzaamheden, mede dankzij een digitaal portaal. Met behulp van dit portaal kunt u precies zien waar wij het brandwerend afdichten van gaten hebben doorgevoerd. Deze data is nuttig voor uzelf, maar u kunt het ook delen met derden die hier belang bij hebben. Denk bijvoorbeeld aan de brandweer.

Data Manager rapport

Gaten brandwerend laten afdichten door Fire Defence

Voor Fire Defence is geen uitdaging te groot of te klein. Wanneer u van onze diensten gebruik wilt maken, staan wij voor u klaar om uw pand brandwerender te maken. Wij garanderen u inzet, een uitstekend eindresultaat en goede communicatie. Wilt u in uw pand gaten brandwerend laten afdichten door Fire Defence? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan. Laat ons weten wat wij voor u mogen betekenen. Wij helpen u graag verder.

    Contactformulier
    1. Telefoonnummer
    2. Ik wil graag een offerte aanvragenIk wil graag wat meer informatie over...