Brandwerende doorvoeringen kabels

Kabels brandwerend maken

Jaarlijks ontstaan er in Nederland 6.000 tot 8.000 bedrijfsbranden. Daarnaast worden er jaarlijks circa 65.000 woningbrandclaims ingediend. De kans op brand in een gebouw is dus een reëel risico. Een van de beste manier om uw pand te beschermen tegen ernstige brandschade is door brandwerende doorvoeringen voor kabels te regelen. Fire Defence helpt u hier graag bij. Wij zijn de expert op het gebied van brandwerendheid. Onze monteurs hebben de kennis en ervaring in huis die ze helpt iedere klus met een perfect eindresultaat te klaren.

Project manager rapport

Geïnteresseerd in onze diensten?

Heeft u vragen over de mogelijkheden? Ook voor het brandwerend bekleden van staal of brandwerende afdichtingen van bijvoorbeeld gaten en sparingen kunt u bij ons terecht. Twijfel niet en neem contact op!

Waarom Fire Defence inschakelen voor de brandwerende doorvoering van kabels?

Fire Defence is gericht op het leveren van kwaliteit. Onze monteurs gaan zorgvuldig te werk en wij maken enkel gebruik van de beste materialen. Op deze manier kunnen wij brandwerendheid garanderen die conform de meest recente Europese standaard is. Wij hebben daarnaast een hart voor de natuur en streven ernaar in onze werkzaamheden een minimale impact te hebben op het milieu. We vinden het belangrijk dat u als klant inzage heeft in de brandwerendheid van uw pand. Daarom geven wij onze klanten toegang tot een digitaal portaal dat inzicht biedt in de plaatsen waar de brandwerende doorvoeringen van kabels en kabelgoten zich bevinden in het pand. Deze informatie kunt u ook na onze werkzaamheden blijven inzien en u kunt het eenvoudig delen met derden, zoals de brandweer.

het digitale klantportaal van fire defence nederland

Brandwerende kabels laten doorvoeren? Schakel Fire Defence in

Wilt u brandwerende kabels laten doorvoeren in uw pand? Schakel dan Fire Defence in. Wij helpen u graag uw gebouw brandwerender te maken. Wij zorgen ervoor dat u verzekerd bent van de beste kwaliteit. Naast het doorvoeren van kabels kunnen wij u helpen met andere brandwerende opties. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Voelt u zich vrij contact op te nemen. Uiteraard kunt u ook direct een offerte aanvragen. Wij staan voor u klaar!

    Contactformulier
    1. Telefoonnummer
    2. Ik wil graag een offerte aanvragenIk wil graag wat meer informatie over...