Leidingen brandwerend afwerken

Leidingen brandwerend afwerken met Fire Defence

Heeft u een specialist nodig die uw leidingen brandwerend afwerken kan? Dan zit u goed bij Fire Defence. Fire Defence is het bedrijf dat u helpt uw gebouw brandwerender te maken. Wij hebben monteurs met ervaring en kennis die iedere klus weten af te ronden met een perfect eindresultaat. Zij gaan voor u aan de slag met uw leidingen, zodat u kunt bouwen op de brandwerendheid van uw gebouw. Ons bedrijf is VCA-, GPI- en EBN-gecertificeerd, waardoor wij veilig te werk gaan en de beste kwaliteit kunnen garanderen.

Project manager rapport

Brandwerend Afdichten

Nulmeting

Geïnteresseerd in onze diensten?

Heeft u vragen over de mogelijkheden? Twijfel niet en neem contact op!

Brandwerend afwerken van leidingen – waarom kiezen voor Fire Defence?

Fire Defence heeft ervaring en kennis in het brandwerend afwerken van leidingen, waarmee wij rekening houden met de meest recente Europese richtlijnen. U bent hierdoor verzekerd van kwaliteit en optimale veiligheid. Wij zijn niet enkel secuur in het uitvoeren van onze werkzaamheden, maar ook in het kiezen van leveranciers, waardoor we u kunnen garanderen dat wij enkel gebruikmaken van de beste producten. Niet alleen bieden deze producten optimale brandwerendheid, maar ze hebben ook een minimale impact op het milieu. Uw leidingen brandwerend laten afwerken door Fire Defence is dus een groene keuze.

het digitale klantportaal van fire defence nederland

Leidingen brandwerend laten afwerken? Neem contact op met Fire Defence

Fire Defence staat voor kwaliteit, veiligheid en transparantie. Transparantie, omdat wij het belangrijk vinden dat u als klant precies weet wat wij doen en waar de afgewerkte leidingen zich bevinden. Daarom krijgt u toegang tot ons digitaal portaal dat u inzage geeft in de plaatsing van de brandwerende afwerkingen. Ook lang nadat onze werkzaamheden erop zitten, heeft u toegang tot deze informatie en u kunt deze delen met derden, zoals de brandweer. Wilt u uw leidingen brandwerend laten afwerken door Fire Defence? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij staan tot uw dienst!

    Contactformulier
    1. Telefoonnummer
    2. Ik wil graag een offerte aanvragenIk wil graag wat meer informatie over...