Missie & Visie

Brand is gevaarlijk en kan zich snel en onvoorspelbaar ontwikkelen. Daarom heeft brandwerendheid van gebouwen constante aandacht nodig. Onze core business is het brandveilig afdichten van doorvoeringen en sparingen om gebouwen in Nederland nog veiliger te maken. Het brandwerend maken van doorvoeringen en in het bijzonder het bekleden van luchtinstallaties vergroot de brandwerendheid en veiligheid in een gebouw. Dat geeft een veilig gevoel.

Maatschappelijk verantwoord

Een gebouw is pas echt duurzaam is als het brandveilig is. Immers, brand kan directe schade aan milieu en volksgezondheid geven door de uitstoot van rook en kan gebouwen onherstelbaar beschadigen. Wij nemen onze verantwoordelijkheid voor zowel het milieu alsook de brandveiligheid van de werk- en leefomgevingen zeer serieus. Daarom spannen wij ons in om onze brandpreventie oplossingen en diensten op de meest effectieve, milieuvriendelijke en duurzame wijze te leveren.

Uitmuntend in kwaliteit

Bij Fire Defence B.V. streven wij naar optimale tevredenheid bij onze opdrachtgevers die ons kennen vanwege onze professionaliteit, betrouwbaarheid en geleverde kwaliteit. Omdat wij korte lijnen hanteren, kunnen wij snel met u als opdrachtgever schakelen en zijn wij flexibel. Met ons digitale portaal kunt u met elke fase meekijken waardoor informatie altijd toegankelijk is en onze communicatie transparant.  Bovendien werken wij nauwgezet volgens de meest recente Arbowet-en regelgeving en zijn trots op onze uitmuntende expertise in brandwerende installaties.

Sterk als team

Fire Defence B.V. is een toegewijde organisatie van mensen met kennis en kunde, betrokkenheid en toewijding voor het installeren van nieuwe en geavanceerde passieve brandbeveiligingsoplossingen. Onze medewerkers zijn onze grootste troef, waar we trots op zijn. Eenieder van onze medewerkers zijn referentiepunten binnen ons vakgebied. Van opnemen tot installeren en oplevering, onze mensen richten zich op het hoogst haalbare op het gebied van passieve brandbeveiliging.

Nieuwsgierig geworden naar ons team en onze brandwerende oplossingen? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Fire Defence B.V. Wij staan voor gegarandeerde en gecertificeerde oplossingen voor brandveiligheid, en helpen u graag uit de brand!

onze missie en vissie

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem gerust contact op