Over ons

Wij van Fire Defence B.V. maken graag het verschil voor u in brandwerende oplossingen. Wij begrijpen als geen ander het belang van brandveiligheid van gebouwen; goede bouwkundige brandpreventie door middel van brandwerende afdichtingen kan voorkomen dat een brand zich snel en onvoorspelbaar ontwikkelt. Ons streven is daarom u de best haalbare brandpreventie te bieden volgens de meest recente Europese richtlijnen. Dit doen wij op de volgende wijzen

Innovatieve doorontwikkeling van hoogwaardige en duurzame brandwerende oplossingen:

Wij stellen de hoogste eisen aan brandwerendheid en bezitten specialistische kennis en kunde op het gebied van brandwerende afdichtingen aanbrengen in doorvoeringen en sparingen. Dit geldt ook voor de producten en de leveranciers waarmee wij werken zodat wij ruimschoots aan uw verwachtingen kunnen voldoen. Tevens nemen wij onze verantwoordelijkheid ten aanzien van het milieu serieus en streven duurzaamheid na in combinatie met doeltreffendheid en doelmatigheid. Uiteraard doen wij dit alles voor het hoogst haalbare resultaat op het gebied van brandveiligheid.

Transparante en persoonlijke ondersteuning

Binnen ons specialistische vakgebied van brandpreventie zien wij dat de regelgeving van brandwerende doorvoeringen de laatste jaren flink is aangescherpt, alsook de controle op de voorschriften. Wij bieden u een totaaloplossing waardoor tijd, geld en veel geregel voor u wordt weggenomen.

Wij van Fire Defence B.V. denken graag met de klant mee en denken dat een sterke, persoonlijke band met de opdrachtgever voorwaardelijk is voor het succes van een project. Via ons digitale portaal kunt u meekijken gedurende het gehele project en alle informatie blijft toegankelijk in de toekomst voor u. Zo weet u precies waar brandwerende afdichtingen zijn aangebracht. Tevens kan deze informatie makkelijk gedeeld worden met andere partijen, zoals andere afdelingen binnen uw organisatie, de brandweer, de gemeente en andere externe partijen. Met dit totaalconcept bieden wij u totale transparantie en blijvende nazorg voor het beheer van de brandveiligheid van uw gebouw.

Sterk als team

Nieuwsgierig geworden naar ons team en onze brandwerende oplossingen? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Fire Defence B.V., specialist in brandwerende afdichtingen. Wij maken graag het verschil!

Brandwerende afdichtingen medewerker

Offerte aanvragen?

Nieuwsgierig geworden naar ons team? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Fire Defence B.V. Wij maken graag het verschil!

Neem contact op

Missie & Visie

Brand is gevaarlijk en kan zich snel en onvoorspelbaar ontwikkelen. Daarom heeft brandwerendheid van gebouwen constante aandacht nodig. Onze core business is het brandveilig afdichten van doorvoeringen en sparingen om gebouwen in Nederland nog veiliger te maken. Het brandwerend maken van doorvoeringen en in het bijzonder het bekleden van luchtinstallaties vergroot de brandwerendheid en veiligheid in een gebouw. Dat geeft een veilig gevoel.

Maatschappelijk verantwoord

Een gebouw is pas echt duurzaam is als het brandveilig is. Immers, brand kan directe schade aan milieu en volksgezondheid geven door de uitstoot van rook en kan gebouwen onherstelbaar beschadigen. Wij nemen onze verantwoordelijkheid voor zowel het milieu alsook de brandveiligheid van de werk- en leefomgevingen zeer serieus. Daarom spannen wij ons in om onze brandpreventie oplossingen en diensten op de meest effectieve, milieuvriendelijke en duurzame wijze te leveren.

Uitmuntend in kwaliteit

Bij Fire Defence B.V. streven wij naar optimale tevredenheid bij onze opdrachtgevers die ons kennen vanwege onze professionaliteit, betrouwbaarheid en geleverde kwaliteit. Omdat wij korte lijnen hanteren, kunnen wij snel met u als opdrachtgever schakelen en zijn wij flexibel. Met ons digitale portaal kunt u met elke fase meekijken waardoor informatie altijd toegankelijk is en onze communicatie transparant.  Bovendien werken wij nauwgezet volgens de meest recente Arbowet-en regelgeving en zijn trots op onze uitmuntende expertise in brandwerende installaties.

Sterk als team

Fire Defence B.V. is een toegewijde organisatie van mensen met kennis en kunde, betrokkenheid en toewijding voor het installeren van nieuwe en geavanceerde passieve brandbeveiligingsoplossingen. Onze medewerkers zijn onze grootste troef, waar we trots op zijn. Eenieder van onze medewerkers zijn referentiepunten binnen ons vakgebied. Van opnemen tot installeren en oplevering, onze mensen richten zich op het hoogst haalbare op het gebied van passieve brandbeveiliging.

Nieuwsgierig geworden naar ons team en onze brandwerende oplossingen? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Fire Defence B.V. Wij staan voor gegarandeerde en gecertificeerde oplossingen voor brandveiligheid, en helpen u graag uit de brand!