Over ons

Wij van Fire Defence B.V. zijn innovatieve specialisten in passieve brandwerende oplossingen. Onze fundamentele doelstelling is om gebouwen brandwerend te maken en te onderhouden tegen brand-, rook- en explosiegevaar met hoogwaardige, duurzame en gecertificeerde producten conform de meest recente Europese NEN-normen.

Sterk in hoogwaardige, duurzame en innovatieve brandwerende oplossingen

Door continue training van onze medewerkers en het bijhouden van de nieuwste innovaties op het gebied van brandwerende producten, biedt Fire Defence B.V. u als opdrachtgever consistente kwaliteit en levert kwalitatief hoogwaardige projecten op. Onze organisatie is volkomen transparant en hanteren wij korte lijnen zodat onze communicatie met u snel en optimaal is. Middels onze digitale portaal kunt u als opdrachtgever met ons meekijken gedurende het gehele project. Fire Defence B.V. denkt niet in termen van problemen maar in oplossingen samen met u als opdrachtgever.

Maatschappelijk verantwoord

Wij voelen ons verantwoordelijk voor het milieu en de brandveiligheid van de werk- en leefomgevingen. Daarom dragen wij altijd zorg om onze diensten op milieuvriendelijke en duurzame wijzen te leveren als meest effectieve oplossingen die volledig gericht zijn op het creƫren van brandveilige omgevingen.

Uitmuntend in kwaliteit

Bij Fire Defence B.V. streven wij naar optimale tevredenheid bij onze opdrachtgevers die ons kennen vanwege onze professionaliteit, betrouwbaarheid en geleverde kwaliteit. Wij werken nauwgezet volgens de meest recente Arbowet-en regelgeving en zijn trots op onze uitmuntende expertise in brandwerende installaties.

Sterk als team

Fire Defence B.V. is een toegewijde organisatie van mensen met kennis en kunde, betrokkenheid en toewijding voor het installeren van nieuwe en geavanceerde passieve brandbeveiligingsoplossingen. Onze medewerkers zijn onze grootste troef, waar we trots op zijn. Eenieder van onze medewerkers zijn referentiepunten binnen ons vakgebied. Van opnemen tot installeren en oplevering, onze mensen richten zich op het hoogst haalbare op het gebied van passieve brandbeveiliging.

Leonardo Da Vinciplein 76 Haarlem

+31232078033

info@firedefence.eu