Algemeen

Als Fire Defence vinden wij het belangrijk dat onze klant geheel ontzorgd is op het gebied van brandveiligheid van gebouwen en vindt u in ons een betrouwbare partner. Wij zijn gespecialiseerd is in het leveren en aanbrengen van hoogwaardig brandwerende en vertragende materialen. Hierin werken we conform de meest Europese normen. Bovendien is ons team van monteurs VCA gecertificeerd en ontvangt elk jaar training over de laatste ontwikkelingen op het gebied van bouwkundige brandpreventie. Zo garanderen wij dat onze toepassingen aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen en werken wij op basis van de meest recente inzichten.

Projectboek en logboek

Fire Defence werkt met een geheel digitaal platform waarin op zeer overzichtelijke manier inzicht wordt gegeven in de materialen die worden gebruikt, de wijze waarop wij deze materialen hebben toegepast en de onderbouwing van de toegepaste brandwerende oplossing. Gedurende het project heeft u als klant altijd toegang tot dit portaal en kunt u met elke fase meekijken. Na oplevering van het project kunnen het digitale projectboek en logboek overgedragen worden aan de beheerder van het gebouw om soepele en heldere communicatie in de toekomst te kunnen waarborgen.

Deze werkwijze, projectboek & logboek zorgt ervoor dat communicatie transparant is, informatie volledig en overzichtelijk is en kwaliteit wordt gewaarborgd.

Oplevering

Dit digitale projectboek geeft een gedegen onderbouwing voor de gekozen oplossingen. Bovendien is de informatie altijd toegankelijk, is overzichtelijk en is makkelijk te delen met andere partijen, zoals andere afdelingen binnen uw organisatie, de brandweer, de gemeente en andere externe partijen. Bovendien kunnen toekomstige werkzaamheden zonder enig probleem aangevuld worden zodat uw brandpreventie dossier altijd up-to-date is.

Oplevering

Bij oplevering van uw project ontvangt u een digitaal projectboek waarin opgenomen zijn:

Bouwtekeningen

Bouwtekeningen van het werk met daarop aangegeven de genummerde afgedichte sparingen

Voorwaarden

De algemene en garantievoorwaarden

Specificatielijsten

Specificatielijsten van alle afgedichte sparingen.

Foto’s

Foto’s van alle afgedichte sparingen met aanvullende informatie zoals testrapporten.